четвртак, октобар 18, 2007


Od 18. do 24. oktobra 2007. god od 18 i 20 h prikazivaće se triler "Pukotina".
Cena ulaznice iznosi 100 din.








Glavne uloge: Entoni Hopkins (Anthony Hopkins), Rajan Gozling (Ryan Gosling), Dejvid Stratern (David Strathairn), Rozamund Pajk (Rosamund Pike), Bili Berk (Billy Burke), Klif Kertis (Cliff Curtis).

SINOPSIS

Kada Ted Kroford (Entoni Hopkins) otkrije da njegova prelepa mlada supruga Dženifer (Embet Davids) ima ljubavnika, on isplanira njeno ubistvo - savršeno ubistvo. Među policajcima koji pristižu na mesto zločina je pregovarač o taocima, detektiv Rob Nanali (Bili Berk), jedini policajac kome je dozvoljen ulaz u kuću. Na njegovo iznenađenje, Kroford odmah priznaje da je pucao u suprugu, ali je Nanali suviše zapanjen da bi obratio pažnju na to pošto je prepoznao svoju ljubavnicu, čiji pravi identitet nije znao, kako leži u lokvi krvi na podu.

Iako je u Dženifer pucano iz blizine, Nanali shvata da ona nije mrtva. Kroford je uhapšen odmah posle priznanja – sve izgleda kao unapred rešen slučaj za ambicioznog mladog pomoćnika okružnog tužioca Vilija Bičama (Rajan Gozling), koji je na dobrom putu da iz kancelarije okružnog tužioca (Dejvid Stratern) ode na novi unosni posao korporacijskog advokata.

Međutim, ništa nije jednostavno kao što izgleda, uključujući i ovaj slučaj. Hoće li privlačnost moći i ljubavna afera sa seksi ambicioznom advokaticom (Rozamund Pajk) u novoj firmi prevagnuti nad Vilijevim nagonom za pobedom ili, još gore, uticati na njegovu etiku? U napetom duelu intelekta i strategije, i Kroford i Vili će shvatiti da se pukotina može naći u svakoj naizgled savršenoj fasadi.

Vise informacija na:
http://imdb.com/title/tt0488120/

Vest preuzete sa najboljeg sajta:
http://www.bor030.net