четвртак, септембар 13, 2007

"Repertoar bioskopa "Zvezda"


Od 13. do 16. septembra 2007. god sa početkom od 18 i 20 h prikazivaće se romantična komedija "Zaglavilo se". Cena ulaznice iznosi 100 din.

Alison Skot je ambiciozna i lepa mlada žena koja upravo treba da postane izveštač jedne velike TV mreže. S druge strane, Ben živi sa četiri prijatelja, uživajući u svojim dvadesetim godinama produženo doba adolescencije: ruinirana kuća u kojoj se nalazi ring za boks i deluks (čitaj: s leglima komaraca) bazen za plivanje. Da bi nastavili da žive takvim životom, prijatelji su kreirali poluporno veb-sajt – onaj koji bi jednog dana, kada (i ako) se postavi, mogao da ih učini bogatima.

Ove dve nepomirljivo suprotne ličnosti upoznaju se u jednom baru, u pijanstvu zbliže i odmah odu svojim putevima. To bi trebalo da bude kraj njihove priče. Međutim, Ben otkriva da Alisonin poziv nekoliko nedelja kasnije nema za cilj da odu na drugi sastanak; ona mu saopštava da nosi njegovu bebu. Ben počinje da postavlja sebi životna pitanja – da li da se okrene i pobegne ili da ostane uz devojku i pomogne joj da odgaja dete?

Izvor: Krstarica