уторак, јул 14, 2009

Tragač & Rvač

Od 13. do 15. jula u bioskopu "Zvezda" od 18 h prikazivaće se kriminalistički triler "Tragač" a od 20 h drama "Rvač".

Glavne uloge: Yun-seok Kim, Jung-woo Ha, Yeong-hie Seo
O filmu: Bivši detektiv i makro Jung-ho suočava se s velikim problemom. Njegove devojke nestaju bez raščišćavanja dugova. Jedne noći on dobija poziv od mušterije i šalje Mi-jin, jednu od preostalih devojaka, ignorišući njeno odbijanje zbog teške prehlade. Ali kada Mi-jin ode na sastanak s mušterijom protiv svoje volje, Jung-ho shvata da je telefonski broj mušterije isti kao onaj s kojeg su poslednji put pozvane nestale devojke. Pošto mu je to sumnjivo, polazi da je traži. Tokom potrage Jung-ho ulubi jedan auto u sporednoj uličici. Na njegovo iznenađenje, vozač ne želi nikakvu nadoknadu. Kada Jung-ho primeti krv na vozačevoj košulji, on oseća da je taj čovek Jang-min - osumnjičeni.

Posle napete jurnjave, Jung-ho konačno uhvati Jang-mina. Ali zbog toga što se predstavljao kao policajac, obojicu odvode u policijsku stanicu. U stanici, on otvoreno kaže policajcu da je ubio nestale devojke, i da je poslednja devojka, Mi-jin, možda još uvek živa. Uprkos priznanju, nema dokaza da se on uhapsi, i dok je cela policija opsednuta potragom za leševima, Jung-ho je jedini koji veruje da je Mi-jin još živa. Sa samo 12 sati tokom kojih se serijski ubica može zadržati u pritvoru bez naloga, Jung-ho započinje svoj lov, tragajući za Mi-jin, koja je zatočena na nepoznatom mestu.


Rvač


Glavne uloge: Miki Rurk (Mickey Rourke), Marisa Tomej (Marisa Tomei), Evan Rejčel Vud (Evan Rachel Wood), Mark Margolis (Mark Margolis), Tod Bari (Todd Barry), Ves Stivens (Wass Stevens)
O filmu: Kasnih osamdesetih Rendi - Malj Robinson (Miki Rurk) bio je vrhunski profesionalni rvač. Sada, 20 godina kasnije, izdržava se od rvačkih predstava za najzagriženije fanove rvanja u fiskulturnim salama i lokalnim klubovima širom Nju Džersija.

Otuđen od svoje kćerke (Evan Rejčel Vud) i nesposoban da održi bilo kakvu ozbiljnu vezu, Rendi živi od ushićenja koje mu donose borbe i divljenje njegovih obožavalaca. Ipak, srčani udar ga primorava da se povuče. Polako gubi identitet, pa započnje preispitivanje svog života, pokušavajući da se ponovo poveže sa svojom kćerkom i ulazeći u strasnu vezu s postarijom striptizetom (Marisa Tomej). Ipak, sve to ne može da se poredi s dražima ringa i strašću prema borbama, što preti da Rendija - Malja Robinsona vrati u svet rvanja.


Izvor: www2.bor030.net