уторак, јануар 29, 2008

Začarana




Od 28. do 31. januara 2008. god. od 18 h prikazivaće se romantična komedija "Začarana" a od 20 h drama "U dolini Ila".
Cena ulaznice iznosi 100 din.






Glanve uloge: Ejmi Adams (Amy Adams), Patrik Dempsi (Patrick Dempsey), Džejms Marsden (James Marsden), Timoti Spal (Timothy Spall), Ajdina Menzel (Idina Menzel), Suzan Sarandon (Susan Sarandon)




SINOPSIS

Film prati prelepu princezu Žizelu (Ejmi Adams), koju zla kraljica (Suzan Sarandon) proteruje iz njenog čarobnog, animiranog kraljevstva prepunog pesme i muzike. Tako se ona nađe u okrutnoj stvarnosti na ulicama savremenog Menhetna. Prestravljena čudnovatim okruženjem koje ne funkcioniše po principu "srećni zauvek", Žizela luta haotičnim svetom očajnički tragajući za čarolijom. Međutim, kada počne da se zaljubljuje u šarmantnog advokata za razvode (Patrik Dempsi) koji joj je pritekao u pomoć – iako je svoju ruku obećala savršenom princu (Džejms Marsden) iz bajke – Žizel će morati da se zapita da li pogled na ljubav iz bajke može da opstane u stvarnom svetu.


Izvor:
www.bor030.net

четвртак, јануар 24, 2008

Hitmen





Od 24. do 27. januara 2008. god od 18 h i 20 h prikazivaće se akcija "Hitmen". Cena ulaznice iznosi 100 din.




Glavne uloge: Timoti Olifant (Timothy Olyphant), Olga Kurilenko (Olga Kurylenko), Dagri Skot (Dougray Scott), Robert Kneper (Robert Knepper), Ulrih Tomsen (Ulrich Thomsen), Majkl Ofei (Michael Offei)

SINOPSIS

Agent 47 (Timoti Olifant) je obučavan da postane profesionalni plaćeni ubica čije je najmoćnije oružje hladnokrvnost i ponos; 47 su poslednje dve brojke bar-koda istetoviranog na njegovom potiljku i njegovo jedino ime. Lovac postaje lovina kada se 47 nađe usred političkog prevrata. Interpol i ruska vojska jure Hitmana kroz istočnu Evropu, dok on pokušava da otkrije ko mu je smestio i zašto žele da ga uklone iz igre. Međutim, najveća pretnja njegovom preživljavanju su sumnja u njegovoj savesti i nepoznate emocije koje u njemu budi prelepa devojka.






















Preuzeto sa sajta:
www.bor030.net

Vise informacija o filmu:
http://www.imdb.com/title/tt0465494/

четвртак, јануар 17, 2008

A bio je miran čovek





Od 17. do 20. januara 2008. god od 18 h prikazivaće se fantazija "Zlatni kompas" a od 20 h drama "A bio je miran čovek". Cena ulaznice iznosi 100 din.
Glavne uloge: Kristijan Slejter (Christian Slater), Eliša Katbert (Elisha Cuthbert), Vilijam Mejsi (William H. Macy)



SINOPSIS

Razvojni put od kancelarijskog pacova do heroja... Bob Mekelen je klasičan primer večitog depresivca. U njegovom životu sve je bezlično. Zarobljen na poslu koji ne voli i ignorisan od strane kolega, Bob se oseća usamljeno i izdvojeno od ostatka sveta. Ipak, ono što niko od njegovih kolega i ne sluti jeste činjenica da Bob sve slobodno vreme provodi razgovarajući sa svojom zlatnom ribicom i smišljajući kako da se ratosilja svojih kolega. Vreme prolazi. I dok se njegov savršeni plan bliži ostvarenju, dojučerašnji kolega će ga preteći u nameri i učiniće upravo ono što je Bob planirao. Dolazi do pucnjave u kojoj će Bob odigrati ključnu ulogu. Kada spase život svoje skrivene ljubavi, njegov život se menja iz korena i on konačno počinje da živi svoj san. Ali, ne zadugo...














Izvor:

www.bor030.net

Vise informacija o filmu:

http://www.imdb.com/title/tt0760311/

уторак, јануар 15, 2008

Zlatni kompas







Od 14. do 17. januara 2008. god. od 18 h i 20 h prikazivaće se fantazija "Zlatni kompas". Cena ulaznice iznosi 100 din.

Glavne uloge: Nikol Kidman (Nicole Kidman), Danijel Krejg (Daniel Craig), Sem Eliot (Sam Elliott), Eva Grin (Eva Green), Dakota Blu Ričards (Dakota Blue Richards), Ijan Mekelen (Ian McKellen), Ijan Mekšejn (Ian McShane), Fredi Hajmor (Freddy Highmore), Keti Bejts (Kathy Bates)

SINOPSIS

Postoji svet u kojem veštice vladaju severnim nebom, gde su ledeni medvedi najhrabriji ratnici i gde je svako ljudsko biće povezano s duhom životinje koji mu je blizak koliko i sopstveno srce. Tim svetom upravlja Magisterium, koji želi kontrolu nad celim čovečanstvom i za koga je najveća pretnja poslednji preostali Zlatni kompas i jedno dete kome je suđeno da ga poseduje. Dvanaestogodišnja Lajra Belakva (Dakota Blu Ričards) živi izuzetnim životom u uglednom Džordan koledžu.

Lajru svuda prati njen dejmon, Pantalaimon (glas Fredija Hajmora) – mala, promenljiva životinja koja je njen večiti glas razuma. Međutim, Lajrin svet se menja. Veliki rat dolazi – rat koji preti ne samo Lajrinom svetu već i svim paralelnim svetovima koji leže iza severne svetlosti. Uz grupu prijatelja i saveznika i uz moć Zlatnog kompasa Lajri će biti potrebna sva njena umešnost i hrabrost da taj rat zaustavi.













preuzeto sa sajta:

www.bor030.net

vise informacija o filmu:

http://www.imdb.com/title/tt0385752/

четвртак, јануар 10, 2008

"Beovulf"





Od 7. do 13. januara 2008. god od 18 h i 20 h prikazivaće se akcija "Beovulf".
Cena ulaznice iznosi 100 din.



Glavne uloge: Andželina Žoli (Angelina Jolie), Entoni Hopkins (Anthony Hopkins), Rej Vinston (Ray Winstone), Džon Malkovič (John Malkovich), Brendan Glison (Brendan Gleeson), Robin Rajt Pen (Robin Wright Penn), Alison Lohman (Alison Lohman), Dominik Kiting (Dominic Keating)

SINOPSIS

Već 12 godina kraljevstvo Heorota muči Grendel, čudovište slično trolu. Svake noći Grendel hara dvorcem kralja Hrotgara i bira kojeg će od njegovih ratnika sledećeg pojesti. Beovulf, hrabri mladi ratnik sa snagom tridesetorice, nada se da će se proslaviti tako što će ubiti strašno čudovište. Međutim, kada to učini, na sebe će navući gnev njegove monstruozne majke i naći se u sukobu koji će od kralja načiniti legendu.










preuzeto sa sajta:

www.http://bor030.net/portal/

Vise informacija o filmu:

http://www.imdb.com/title/tt0442933/