уторак, октобар 30, 2007

Oceans 13: Igra se nastavlja


Oceans 13: Igra se nastavlja

Od 29. oktobra do 1. novemba 2007. god od 18 i 20 h prikazivaće se film "Oceans 13: Igra se nastavlja".
Cena ulaznice iznosi 100 din.














Autor Aleksandra Beba Radisavljević
http://www.bor030.net/portal/

Vise o filmu:
http://www.imdb.com/title/tt0496806/











четвртак, октобар 25, 2007

Rush Hour 3



Rush Hour 3

Od 25. do 28. oktobra 2007.god. od 18 i 20h prikazivaće se komedija "Gas do daske 3". Cena ulaznice iznosi 100 din.


Informacija preuzeta sa sajta:
http://www.bor030.net/portal/
Vise informacija o filmu:
http://www.imdb.com/title/tt0293564/

четвртак, октобар 18, 2007


Od 18. do 24. oktobra 2007. god od 18 i 20 h prikazivaće se triler "Pukotina".
Cena ulaznice iznosi 100 din.








Glavne uloge: Entoni Hopkins (Anthony Hopkins), Rajan Gozling (Ryan Gosling), Dejvid Stratern (David Strathairn), Rozamund Pajk (Rosamund Pike), Bili Berk (Billy Burke), Klif Kertis (Cliff Curtis).

SINOPSIS

Kada Ted Kroford (Entoni Hopkins) otkrije da njegova prelepa mlada supruga Dženifer (Embet Davids) ima ljubavnika, on isplanira njeno ubistvo - savršeno ubistvo. Među policajcima koji pristižu na mesto zločina je pregovarač o taocima, detektiv Rob Nanali (Bili Berk), jedini policajac kome je dozvoljen ulaz u kuću. Na njegovo iznenađenje, Kroford odmah priznaje da je pucao u suprugu, ali je Nanali suviše zapanjen da bi obratio pažnju na to pošto je prepoznao svoju ljubavnicu, čiji pravi identitet nije znao, kako leži u lokvi krvi na podu.

Iako je u Dženifer pucano iz blizine, Nanali shvata da ona nije mrtva. Kroford je uhapšen odmah posle priznanja – sve izgleda kao unapred rešen slučaj za ambicioznog mladog pomoćnika okružnog tužioca Vilija Bičama (Rajan Gozling), koji je na dobrom putu da iz kancelarije okružnog tužioca (Dejvid Stratern) ode na novi unosni posao korporacijskog advokata.

Međutim, ništa nije jednostavno kao što izgleda, uključujući i ovaj slučaj. Hoće li privlačnost moći i ljubavna afera sa seksi ambicioznom advokaticom (Rozamund Pajk) u novoj firmi prevagnuti nad Vilijevim nagonom za pobedom ili, još gore, uticati na njegovu etiku? U napetom duelu intelekta i strategije, i Kroford i Vili će shvatiti da se pukotina može naći u svakoj naizgled savršenoj fasadi.

Vise informacija na:
http://imdb.com/title/tt0488120/

Vest preuzete sa najboljeg sajta:
http://www.bor030.net

среда, октобар 17, 2007

Pravi surferi - uhvati poslednji letnji ples




Od 16. do 18. oktobra 2007. god od 18 i 20 h prikazivaće seanimirani crtani film "Pravi surferi - uhvati poslednji letnji ples". Cena ulaznice iznosi 100 din.
Glavne uloge: Džef Bridžiz (Jeff Bridges), Šaja Labuf (Shia LaBeouf), Zoi Dešanel (Zooey Deschanel), Džon Heder (Jon Heder), Džejms Vuds (James Woods), Didrih Bader (Diedrich Bader), Mario Kantone (Mario Cantone).

SINOPSIS

Film prati rokhoper pingvina Kodija Maverika (Šaja Lebuf), koji učestvuje na svom prvom profesionalnom takmičenju. Praćen filmskom ekipom koja radi dokumentarac o njegovom pohodu, Kodi napušta svoju porodicu i dom u Smrzogradu, na Antarktiku, i putuje na ostrvo Pen-Gu kako bi učestvovao u velikom Big Zi surferskom memorijalu. Usput upoznaje zaluđenika za surf - Pernatog Džoa (Džon Heder), čuvenog surferskog promotera Redžija Belafontea (Džejms Vuds), lovca na talente Majkija Abramoviča (Mario Kantone) i čuvarku plaže, odvažnu Lani Alikai (Zoi Dešanel). Kodi veruje da će mu pobeda doneti divljenje i poštovanje koje priželjkuje, ali kada se neočekivano susretne sa starim istrošenim surferom Smorkom (Džef Bridžiz), pronaći će svoj put i otkriti da pravi pobednik nije uvek onaj koji prvi stigne na cilj.






Izvor:

http://bor030.net/portal/index.php

Za vise informacija o filmu posetite sajt:

http://www.imdb.com/title/tt0423294/


среда, октобар 03, 2007

Disturbia




Od 1. do 4. oktobra 2007. god od 20 i 22 h prikazivaće se film žanra triler-horor "Nemir". Cena ulaznice iznosi 100 din.
Glavne uloge: Šaja Labuf (Shia LaBeouf), Keri-En Mos (Carrie-Anne Moss), Sara Romer (Sarah Roemer), Dejvid Mors (David Morse), Met Krejven (Matt Craven).




SINOPSIS

Kejl (Šaja Labuf) vodi život na kojem bi mu pozavideli mnogi tinejdžeri. Dane provodi igrajući video-igrice, pretražuje Internet, jede brzu hranu i gleda kablovsku televiziju. Potpuno vlada svojom kućom, a kraj sebe ima zgodnu mladu cicu po imenu Ešli (Sara Romer), koja se upravo preselila u susednu kuću.

Jedini problem leži u tome što on ne sme da napusti kuću. Kejl je u kućnom pritvoru tri meseca, a ako stupi samo jedan korak izvan okruženja od tridesetak metara oko kuće, završiće u pravom zatvoru. A u zatvorskim ćelijama baš i nema igrica i kablovske.

Njegov život nije oduvek takav. Godinu dana ranije živeo je u srećnoj porodici u kojoj su svi bili veoma vezani jedni za druge. Međutim, otac mu je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a Kejl smatra da je on odgovoran za to. Ta trauma ima dalekosežne posledice po mladićevu psihu. Dečko koji je voleo da izlazi odjednom postaje zatvoren i povučen. Kada jedan bezosećajni profesor pomene njegovog oca, Kejl izgubi strpljenje i udari ga. Samo zahvaljajući molbama njegove majke on ne završava u zatvoru.

Sad ludi u svojoj kući dok njegova majka pokušava da drži sve konce u svojim rukama radeći noć i dan. I dok ga sve guši, Kejl počinje da primećuje spoljašnji svet. Pomoću drugorazredne opreme za nadgledanje počinje da špijunira susede, najčešće Ešli, koja ga ubrzo provaljuje. Na njegovo iznenađenje i ona je zainteresovana za njegov hobi.

Ono što je počelo kao igra pretvara se u smrtnu opasnost kada Kejl i Ešli posumnjaju da je jedan od njihovih suseda (Dejvid Mors) serijski ubica koji uspeva da izbegne kaznu. Ali, ko bi njima poverovao? Možda je samo reč o njihovoj živoj mašti. Ili su se možda sapleli o tajnu koja može da ih košta života. Napokon, i ubice moraju biti nečiji susedi...

Izvor: Krstarica