четвртак, септембар 27, 2007

"Repertoar bioskopa "Zvezda"


Od 24. do 30. septembra 2007. god od 18 i 20 h prikazivaće se film "Transformersi". Cena ulaznice iznosi 100 din.

Glavne uloge: Šaja Labuf (Shia LaBeouf), Megan Foks (Megan Fox), Džoš Damel (Josh Duhamel), Tajris Gibson (Tyrese Gibson), Entoni Anderson (Anthony Anderson), Džon Vojt (Jon Voight), Džon Torturo (John Turturro)


Vekovima su dve rase vanzemaljaca robota - autoboti i deseptikoni - vodili rat u kome je sudbina sveta bila jedini ulog. Kada je bitka dospela do Zemlje, jedino što je stajalo između zlih deseptikona i njihove moći bio je ključ koji je u svojim rukama držao mladi Sem Vitviki (Šaja Labuf). Kao i svaki tinejdžer, Sem je ophrvan svakodnevnim brigama o školi, prijateljima, automobilima i devojkama. Nesvesni da je baš on poslednja šansa čovečanstva da preživi, Sem i njegova prijateljica Mikaela (Megan Foks) uleću u rat između autobota i deseptikona. I dok sudbina sveta visi o koncu, Sem shvata pravo značenje porodičnog mota Vitvikijevih: "Bez žrtve nema pobede".

Izvor: Krstarica

четвртак, септембар 13, 2007

"Repertoar bioskopa "Zvezda"


Od 13. do 16. septembra 2007. god sa početkom od 18 i 20 h prikazivaće se romantična komedija "Zaglavilo se". Cena ulaznice iznosi 100 din.

Alison Skot je ambiciozna i lepa mlada žena koja upravo treba da postane izveštač jedne velike TV mreže. S druge strane, Ben živi sa četiri prijatelja, uživajući u svojim dvadesetim godinama produženo doba adolescencije: ruinirana kuća u kojoj se nalazi ring za boks i deluks (čitaj: s leglima komaraca) bazen za plivanje. Da bi nastavili da žive takvim životom, prijatelji su kreirali poluporno veb-sajt – onaj koji bi jednog dana, kada (i ako) se postavi, mogao da ih učini bogatima.

Ove dve nepomirljivo suprotne ličnosti upoznaju se u jednom baru, u pijanstvu zbliže i odmah odu svojim putevima. To bi trebalo da bude kraj njihove priče. Međutim, Ben otkriva da Alisonin poziv nekoliko nedelja kasnije nema za cilj da odu na drugi sastanak; ona mu saopštava da nosi njegovu bebu. Ben počinje da postavlja sebi životna pitanja – da li da se okrene i pobegne ili da ostane uz devojku i pomogne joj da odgaja dete?

Izvor: Krstarica